Websites voor administratie-kantoren

Websites en visuele ontwerpen van mobiele apps voor administratiekantoren

Soort project: WordPress website
Status project: Opgeleverd in 2017
Mijn bijdrage: WordPress-websites via het Enfold-thema ontwikkeld. Visuele ontwerpen van de mobiele app gemaakt.
Tags: WordPress website, Project voor klant, Visueel ontwerp mobiele apps.
Klik hier voor de volledige beschrijving.

Screenshots

Beschrijving

Apptomorrow is een bedrijf dat zich richt op het maken van mobiele apps voor boekhoud-, accountants- en administratiekantoren. Tijdens mijn periode als webdesigner bij dit bedrijf maakte ik WordPress websites voor verschillende klanten van Apptomorrow. Daarnaast maakte ik ook visuele ontwerpen van de mobiele apps voor deze klanten.

Normaal maak ik een eigen WordPress template op maat die vervolgens als template voor verschillende websites gebruikt kan worden en kan worden doorontwikkeld. Bij Apptomorrow moest er echter op korte termijn websites worden geleverd. Daarom hadden we gekozen voor een bestaande WordPresstemplate. Na wat onderzoek te hebben gedaan kozen we uiteindelijk voor de Enfold template

Hierboven zie je screenshots van enkele websites die ik heb gemaakt. Deze websites zijn dus met de Enfold template gemaakt. Hierbij is de compositie van elke pagina voornamelijk in de Enfold template zelf opgemaakt met ondersteuning van aanpassingen in de CSS. De content (tekst, afbeeldingen, etc) en de vormgeving zijn gebaseerd op het door de klant aangeleverd materiaal.

Daarnaast zie je hierboven ook screenshots van mobiele apps die ik visueel heb vormgegeven. De technische implementatie van de apps werd door iemand anders gedaan.

FacebookLinkedInTwitterEmailShare
Terug naar portfolio