Website - Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Visueel ontwerp en front-end design voor website Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

Soort project: Complete website
Status project: Opgeleverd in juli 2019
Mijn bijdrage: Visueel ontwerp gemaakt in Adobe XD en dat in de front-end geïmplementeerd.
Tags: Visueel ontwerp, Project voor klant
Klik hier voor de volledige beschrijving.

Screenshots

Beschrijving

In het verleden heb ik voor een opdrachtgever genaamd Ideefix gewerkt. Deze organisatie houdt zich onder andere bezig met het voorkomen van overmatige werkstress en burn-out voor werkend Nederland.

Na een aantal wijzigingen in naam, strategie en diensten is Ideefix sinds 2019 begonnen met een geheel nieuwe naam: Nederlandse Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) met bijbehorende nieuwe identiteit en website. De website heeft als primair doel om mensen maar ook organisaties objectief inzicht te geven hoe zij staan op het gebied van vitaliteit en hun een passend on- en offline trainingsaanbod aan te bieden dat bestaat uit trainingen, workshops, 1-op-1 gesprekken en learning nuggets. De website bestaat uit onder andere een pagina met daarop de Vitaliteitsscan en trainingsaanbod voor particulieren (Scan & Trainingen), een pagina met daarop de Organisatiescan en trainingsaanbod voor organisaties (Vitaliteit voor organisaties) en een “Mijn account” pagina met daarop de inzichten hoe je staat op het gebied van vitaliteit.

Mijn aandeel in dit project was het maken van het interactie ontwerp (wireframes, visuele schermontwerpen) en uiteindelijk de front-end voor de website. De wireframes en visuele schermontwerpen heb ik gemaakt in Adobe XD waarbij het logo is ontwikkeld door een externe vormgever. Wat betreft de front-end heb ik gewerkt met HTML, CSS (Sass), Javascript (jQuery) en in mindere mate met PHP en MySQL. Voor deze website wordt er een PHP framework gebruikt.

FacebookLinkedInTwitterEmailShare
Terug naar portfolio